#737037 - 23/11/2006 13:01
Re: Puchar UEFA - III kolejka (23.11)
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Troche o PSG: Clément Chantôme-w trakcie ostatniego meczu przeciwko Bordeaux skręcił prawą kostke,co spowodowało wyłaczenie młodego gracza PSG z kadry meczowej na czwartkowy mecz pucharu UEFA. Sammy Traoré -cierpi na ból prawego kolana i rónież wymaga kilku dni odpoczynku i pod znakiem zapytania stoi jego wystep w czwartkowym spotkaniu To dwójka zawodników, którzy napewno dzisiaj nie wystąpią. Oby dwoje grali w ligowym meczu z Bordeau (0:2)
|
Do góry
|
|
|
|
#737038 - 23/11/2006 13:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/06/2006
|
Leverkusen-Tottenham Dzisiaj na BayArena dojdzie do arcyciekawego spotkania Aptekarzy ze Spurs:) Bacznie przyglądam sie co tydzień Bundeslidze i Premier League i dochodzę do wniosku, że Bayer już dawno zgubil gdzieś swój styl. W ostatnim czasie frajerska przegrana z Bayernem a później to samo 2:3 z FC Nurnberg. W PU remis z Club Brugge. Patrząc na obecną formę drużyny z Leverkusen jestem pełen obaw czy Voronin Barbarez Schneider i spółka są w stanie coś ugrać dziś pomimo tego że grają na własnym podwórku. Naprzeciwko drużyna Tottenhamu Londyn.Jeśli o Leverkusen moge powiedzieć ligowy średniak i raczej w tym sezonie dół tabeli przewiduje to o Londyńczykach trzeba powiedzieć co innego mimo że na dzień dzisiejszy pozycja w tabeli podobna. Tylko poziomem się te dwie ligi różnią:) Nie dawna wygrana z Chelsea Londyn musi budzić respekt, ale żeby nie było tak różowo to tydzień później w kiepskim stylu przegrali z beniaminkiem z Reading 1:3. W pucharze UEFA pewnie pokonali Club Brugge 3:1 i na wyjeździe Besiktas 2:0. Do składu wraca prawdopodobnie Aaron Lennon co jest dużym wzmocnieniem dla Tottenhamu. Myślę że po ciekawym meczu z konfrontacji zwycięsko wyjdzie druzyna z wysp. Leverkusen-Tottenham 2 kursy ok. 3 nie tak duże ryzyko przy dobrym kursie:) oczywiscie takie cos najlepiej grać singlem lub dokładając w miare pewną Seville:D
|
Do góry
|
|
|
|
#737042 - 23/11/2006 20:19
|
stranger
Meldunek: 24/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#737043 - 23/11/2006 21:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2004
|
Quote:
Quote:
teraz Grasshopers jedzie na spotkanie ze Slovan Libercem. Ktore chyba raczej niezbyt gra umotywowane w pucharze, remis u siebie z sevilla 0:0 i porazka z braga 4:0.
Fakt, że te wyniki nie przynoszą Slovanowi jakiejś specjalnej chwały. Patrząc na nie z innej strony można by powiedzieć, że dla każdej drużyny z tej częsci Europy remis z Sevillą byłby jednak sukcesem. Porażka z Bragą wysoka, ale rzut oka na wyniki w lidze portugalskiej pokazuje, że Braga u siebie jest naprawdę groźna i potrafi ogrywać nawet dużo wyżej notowane zespoły.
Po Libercu spodziewałem się więcej, szczególnie w lidze czeskiej, ale nie lekceważyłbym tego zespołu. Myślę, że dopiero ten mecz pokaże, jakie jest nastawienie czeskiego zespołu do tych rozgrywek. Jeżeli są umotywowani, by osiągnąc sukces powinni conajmniej nie przegrać tego meczu.
GL.
Slovan Liberec 4 - 1 Grasshoppers-Club Z.
No to już znamy nastawienie Czechów do PUEFA, mam nadzieję, że nie za późno.
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#737044 - 23/11/2006 21:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2004
|
Quote:
Rapid - M.Boleslav 1:1 Ja już nie rozumię piłki.Jeśli nie z "rzadką" Mladą to z kim???? Coś mi się wydaje że Rapid nie zwojuje zbyt wiele w UEFA
Radoslaw tak już jest, gdy typujesz mecze drużyn z różnych lig. A swoją drogą Mlada wyelimowała Marsylię, o ile dobrze pamiętam, więc coś ci gracze potrafią.
Następnym razem będzie lepiej.
|
Do góry
|
|
|
|
#737046 - 23/11/2006 22:32
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
DJ - strasznie trudno idzie Tobie to przełamanie. A swoja drogą takie serie w typowaniu ja też obserwuję u siebie i wciąż sie nad tym zastanawiam. Jak idzie, to idzie i wtedy jakoś podswiadomie się wie, co wejdzie, a co nie. A jak nie idzie, to choćby nie wiem co. Jak jest jakaś mina to "akurat" na nią się wpada. Radę przeczytałem w jakiejś książce Jak nie idzie, to trzeba się dobrze napić i iść na dziwki. Na drugi dzień tak samo - trzeba sie napić i znowu iść na dziwki, ALE INNE Działa
|
Do góry
|
|
|
|
|
|