#787845 - 15/12/2006 18:35
Re: ibetx [2]
[Re: gomes]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/06/2003
|
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres jcalder@ibetx.com Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx.
|
Do góry
|
|
|
|
#789901 - 16/12/2006 14:53
[Re: kosa1964]
|
veteran
Meldunek: 31/07/2006
|
ja tak mam. Zgłosiłem wypłatę 35funtów i nie ma ich na koncie ani na netellerze i nic nie odpisują
|
Do góry
|
|
|
|
#795822 - 18/12/2006 13:08
[Re: jamar0]
|
addict
Meldunek: 23/02/2006
|
Panowie może to ktoś w skroce przetłumaczyc ? Kaska po weryfikacji mi nie znikneła z konta wiec nie jest źle . Z gory dzieki za przetłumaczenie Hi there Thank you for sending over the documents for verification. I have been able to verify your account now. There is now one last step to take. This is to add your source of funds to your iBetX account. If once you have done this you email me again, and i can activate this. However if you will be using Neteller to withdraw and deposit funds, then i hope you enjoy your stay with iBetX.
|
Do góry
|
|
|
|
#795881 - 18/12/2006 14:33
[Re: Micz]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/01/2006
|
Panowie może to ktoś w skroce przetłumaczyc ? Kaska po weryfikacji mi nie znikneła z konta wiec nie jest źle . Z gory dzieki za przetłumaczenie Hi there Thank you for sending over the documents for verification. I have been able to verify your account now. There is now one last step to take. This is to add your source of funds to your iBetX account. If once you have done this you email me again, and i can activate this. However if you will be using Neteller to withdraw and deposit funds, then i hope you enjoy your stay with iBetX. Mysle ze jestem w stanie pomoc "Witaj, dziekuje za wyslanie dokumentow do weryfikacji, mam mozliwosc/moge juz teraz zweryfikowac twoje konto. Jeszcze ostatni krok do wykonania. Jest to dodanie zrodla funduszy na twoje konto, jesli juz raz to robiles to napisz mi emaila i aktywuje to. Jesli bedziesz uzywal Netellera do wyplat i wplat funduszy to mam nadzieje ze zostaniesz na ibetx" Czyli jak masz juz zweryfikowane konto i masz konto w banku to mozesz wyslac jego dane i aktywuja ci wyplaty na konto, a jak przez neteller to chyba juz mozesz wyplacac. Przynajmniej ja tak zrozumialem, pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#795964 - 18/12/2006 15:51
[Re: Micz]
|
veteran
Meldunek: 31/07/2006
|
Ja mam taką sytuację, zgłosiłem wypłatę 35 funtów i zniknęła kasa z konta i nie ma na Netellerze. Napisał na maila do tej babki i dziś dostałem wiadomość, że nie mam zweryfikowanego konta. Co muszę im wysłać, żeby mnie zweryfikowali i czy dodadzą mi tą kasę na konto albo zrobią wypłatę od razu?
|
Do góry
|
|
|
|
#796266 - 18/12/2006 19:04
[Re: KeeYou]
|
veteran
Meldunek: 11/12/2005
|
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres jcalder@ibetx.com Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx. Ja rowniez podpisuje sie pod tym obiema rekami, probowalem przez 3 tygodnie skontaktowac sie z nimi mailowo, live chat i nic. Jeden mail do Jodie i po godzinie konto zweryfikowane Kasa na netellerze po 3 sekundach
|
Do góry
|
|
|
|
#796665 - 18/12/2006 21:54
[Re: Andrzej5]
|
journeyman
Meldunek: 02/01/2005
|
Czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć?
Thank you for your email,
I am sorry I can not see the front of your card please send the front copy in again, making sure I can only see the last 4 digits. We also need a utility bill this can be a bank statement which is dated in the last 3 months.
Best Regards
|
Do góry
|
|
|
|
#796790 - 18/12/2006 23:59
[Re: KeeYou]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres jcalder@ibetx.com Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx. mi też pomogła :]
|
Do góry
|
|
|
|
#801040 - 20/12/2006 22:21
[Re: zwierzu]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/11/2004
|
mam pytanko,swego czasu dostalem od nich 30 euro,byla taka promocja,ile razy musze obrocic zeby wyplacic,prosze o pomoc
|
Do góry
|
|
|
|
#803808 - 22/12/2006 12:34
[Re: zwierzu]
|
old hand
Meldunek: 27/09/2005
|
Ja zleciłem przelew do mbanku 6 grudnia i nadal nie mam kasy, więc się tak nie ciesz Zauważ, że jak wpisujesz dane konta to potem ucina ostatnią literę SWIFTu jak się potem sprawdza, nie wiem czy to jest powodem tego że kasy nie mam, ale tak może być. A ta Jodie mnie chyba nie lubi, bo raz do niej napisałem i mi nie odpisała :/
|
Do góry
|
|
|
|
#803984 - 22/12/2006 15:15
[Re: Andrzej5]
|
old hand
Meldunek: 15/12/2005
|
Zobaczymy jak bedzie z tym przelewem, jezeli kasa nie dojdzie do konca roku to bede sie kontaktowal z Jodie, a jak to nie pomoze to do nich zadzwonie, Tobie w tej sytuacji tez radze wykonac telefon... Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|