no ja tez miałem daleki draft (12 wybór)
heh lupus miałeś pecha. chyba od niedzieli nie włączałem kompa (straszna choroba). wtedy rano obudziło mnie gardło i pomyślałem że sprawdzarek przynajmniej wyniki. nagle coś mi podpowiada : "na co czekasz z tym 'Buszmenem'? zaraz sie nim zaopiekują"
ogólnie Yahoo mnie zawiodło. Pronger kontuzja kilka tygodni, Kaberle kontuzja kilka tygodni i nieokreślona data powrotu, Zetterberg kontuzja kilka tygodni i nie wiadomo czy wróci przed Playoff.
dziwne tu nie są kontuzje bo one sie zdarzają ale dziwne jest to co robią w Yahoo.
1)- trzech zawodników siedzi w domu, nie trenuje z zespołem a Yahoo żadnemu nie wystawia statusu IR
(mógłbym wtedy kogoś dobrać). I więcej! - tylko Kabby ma DTD co by świadczyło że według sprytnych ludzi z Yahoo, Zetterberg i Pronger są cali i zdrowi
2) - strasznie dziwna jest ta Can't Cut List. Przyznam szczerze że w ogóle nie rozumiem jej idei. Efekt jest taki że ani nie moge Prongera umieścić na IR ani nie moge go usunąć gdyż jest przecież na liście która mi tego zabrania.
Wychodzi na to, że mam jedno miejsce w składzie mniej. Napisałem nawet maila w tej sprawie ale choć pisałem po angielsku oni dalej nie rozumieją o co chodzi
OK. koniec z narzekaniem.
mam pytanie do doświadczonych graczy. mecz o pierwsze, trzecie i piąte miejsce trwa 14 dni. jest to jeden długi pojedynek czy na zasadzie mecz i rewanż?