Strona 11 z 14 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#778415 - 11/12/2006 11:10 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: didi]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Jeszcze jedno jesli mozna,
o jakich kwotach rozmawiamy bo to mnie ciekawi.
Jesli juz padlo takie pytanie to prosze o przypomnienie bo sledze wyrywkowo temat:)

Do góry
Bonus: Unibet
#778418 - 11/12/2006 11:12 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: didi]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Dokładnie ,czyli wyszło na nasze że pk to DNO a tylko progresją można coś osiagnać w bukmacherce.

Eska jest żywym dowodem.

Do góry
#778430 - 11/12/2006 11:20 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Maciek]
didi Offline
journeyman

Meldunek: 14/01/2005
Oczywiście, i to nie tylko w bukmacherce. Ja na przykład dziś rano nie zdązyłem umyc zębów ale wieczorem zamierzam je myć dwa razy dłuzej, w razie gdbym zapomniał umyć wieczorem to jutro rano dam takiego czadu że tylko dziąsła zostaną!

Do góry
#778450 - 11/12/2006 11:33 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: didi]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Wyszukiwarka dziala jakby lepiej i znalazlem wypowiedzi z przed okolo roku:

http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php...true#Post460272

nie chce mi sie szukac linkow wlasciwych, tu sa tylko wspomnienia ale cos mi sie przypomina ze nie raz trafiles na poziom wyzszy od 5, przynajmniej tak pisales.
Kwota o ktorej wspominasz...hmmm
Pamietam tez mecz Udine-Inter (chyba) ktory zakonczyl ta progresje na nastym poziomie, wygrana byla stokilkadziesiat ysiecy lecz zysk niewielki bo ledwo to ogarnales, rowniez nie pamietam dokladnie ale procentowow wygrana nie byla zbyt atrakcyjna w stosunku do wkladow i nerwow ktore temu poswieciles bo pamietam ze rozpisywales sie o problemach z tego tutulu dosc szeroko.

Strzepy informacji spowodowane starczymi lukami w pamieci
Jak mozesz to przypomnij:)

Do góry
#778529 - 11/12/2006 12:27 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Moze to brat Eski albo kolega? Zdarzalo sie juz, ze bracia siedzieli na jednym nicku. \:D

Do góry
#778546 - 11/12/2006 12:51 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: didi]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Jahu - no tez ci pisze ze jeszcze nie przekroczylem tego poziomu. Zobacz archiwalne wyniki druzyn ktore gralem i zobacz ze max za 3cim poziomem wchodzily. Wiec nie przekroczylem 5tego. Teraz juz jestem tak zarobiony na tym ze moge stosowac rozne stawki, moge nawet i odpuscic bo i tak jestem na tyle zarobiony ze nie odczuje jesli strace nawet 3 tys. Tyle ze tego nie robie bo narazie dobrze idzie. Ale jesli by byla jakas plaga egipska \:D to sa rozne wyjscia. Mozna zaczekac jak juz mowilem 'pewny' mecz. Mozna grac na odegranie czyli nie walic stawki x2 tylko zmiejszac. Ja gram teraz malutkim procentem mojego kapitalu. Bo nie chce sie stresowac. Nie gram na chama duza kasa bo chce duzo zarobic. Mowie 6 tys miesiecznie wygrywam okolo. Raz to jest 4 tys raz 6 - zadko wiecej bo staram sie wlasnie odkladac z tego 6 tys bo nie potrzebuje kasy na gwalt bo zarobilem duzo wczesniej. Wiec teraz spokojnie sobie gram. Sa rozne powody dlaczego nie gram juz za duza kase jak kiedys. Glowny powod to ze nigdy ni ejestem pewien czy bukmacher przyjmie mi taki wysoki kupon. Nie raz juz mi buki cofaly kupon i kazaly grac za polowe stawki albo i mniej. Mam konta u wielu bukmacherow ale przy takich wiekszych kwotach po kilkanascie tysiecy na kupon jak kiedys gralem mozna latwo wtopic. Bo u jednego buka ci nie przyjma kasy a zanim przelejesz kase na nastepnego buka to moze sie juz mecz rozpoczac itd. itd. A wiadomo ze nie bedziesz u kazdego buka trzymal po 20 tys bo to jest nierealne i zreszta bez sensu bo to jest zamrozona kasa. Teraz gram glownie na expekcie (wg mnie najlepszy buk - wiem ze wszyscy na niego narzekaja ale dla mnie jest ok, gram tez na BF ale wole grac na PLN wiec zadko) Mam na ex 10 tys zl i jak przekraczam 10 tys to wyplacam. Czyli non stop jest 10 tys do grania. Teraz gram malymi stawkami zaczynam od 100, 50 albo 20 zl na 1wszy poziom. Czasem gram takie mecze w wyrownanych ligach ze kurs jest cos ok 6.0 to wtedy tez gram takie mecze bo bardzo czesto wlasnie wchodzi wynik po takim wielkim kursie i znowu jest mocne odbicie. Mowie trzeba miec jakas strategie a wtedy nie ma czegos takiego ze jakas plaga przyjdzie, bessa starsza i wogole wszystkie druzyny co gram od razu przestana remisowac ;\)

Nie ma co gadac wystarczy sprawdzic wyniki druzyn ktore gralem wczesniej i zobaczyc ze to co mowie jest prawda i KAZDA z nich w calym sezonie (a byly to rozne ligi) trafiala remis max po 3ech spotkaniach. Niektore co mecz mialy praktycznie remis. Wiec po takim sezonie mozna sie ladnie odbic z kasa i pozniej juz nie trzeba sie martwic o jakies plagi ze bedzie masakra \:D

Do góry
#778553 - 11/12/2006 12:56 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
Eska Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Biszop
Wyszukiwarka dziala jakby lepiej i znalazlem wypowiedzi z przed okolo roku:

http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php...true#Post460272

nie chce mi sie szukac linkow wlasciwych, tu sa tylko wspomnienia ale cos mi sie przypomina ze nie raz trafiles na poziom wyzszy od 5, przynajmniej tak pisales.
Kwota o ktorej wspominasz...hmmm
Pamietam tez mecz Udine-Inter (chyba) ktory zakonczyl ta progresje na nastym poziomie, wygrana byla stokilkadziesiat ysiecy lecz zysk niewielki bo ledwo to ogarnales, rowniez nie pamietam dokladnie ale procentowow wygrana nie byla zbyt atrakcyjna w stosunku do wkladow i nerwow ktore temu poswieciles bo pamietam ze rozpisywales sie o problemach z tego tutulu dosc szeroko.

Strzepy informacji spowodowane starczymi lukami w pamieci
Jak mozesz to przypomnij:)

Hehe przeczytaj mojego poprzedniego posta i wyczytasz w nim ze juz nie gram duza kasa bo jestem jzu zarobiony i nie chce miec stresu jak na udinese. Pisze to po raz ktorys w tym temacie ze wtedy gralem progresja zwykla na chama x2, x2 i nie analizowalem nic druzyne dobieralem w ten wlasnie bledny spososb ze dawalem taka ktora ma najdluzsza passe bez remisu... Powtarzam to poraz ktorys juz kolejny ze to bylo bledem, ale wtedy to byly poczatki mojej gry i wyczytalem na TYM FORUM ze taka progresja jest najleplsza wiec ja stestowalem sam. Jak widac jest ona zupelnie do dupy wiec po takim czym jak udinese szukalem innego sposobu i go znalazlem czego dowodem sa archiwalne mecze i tyle mam do dodania w tej sprawie.

Do góry
#778588 - 11/12/2006 13:26 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Eska]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Eska czyli nie pracujesz zawodowo i to 5 tys. zysku miesiecznie z bukow Ci wystarcza?

Do góry
#778614 - 11/12/2006 13:44 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Eska]
SLAW Offline
old hand

Meldunek: 08/10/2001
Originally Posted By: Eska
dobra koniec :-) Napisalem jak ja gram i styka. Jesli nie widzisz roznicy miedzy stoke a lens to romalnie respect stary...

a co do przyjmowania zakladow to chociazby poczciwy expekt mi przyjmowal. Teraz juz tam nie gram bo mam limit na max 1 tys. Nie slyszales tez o bukach typu bet365? Dla nich 50 tys to jest nic. A jesli chodzi o polskojezyczne to taka kwote mozna bez problemu postawic rowniez w sportingbet.

pisłes wczesniej ze miałes limit w expekcie a teraz juz nie masz? To ile ty kont pozakładałes?

Do góry
#778616 - 11/12/2006 13:46 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: connor]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Eska, tak namieszales, ze teraz juz po prostu z tych klamstw sie nie wybronisz. Biszop dobry link podal i tam jest wszystko...przeciwko temu co tutaj teraz piszesz. Miedzy innymi to" Teraz juz tam nie gram bo mam limit na max 1 tys. " - chodzi o expekt. Tymczasem teraz piszesz, ze grasz tylko w Expekt... Poza tym ponoc od 2 lat ten system przynosi Ci takie zyski i nie miales serii dluzszej niz 5... ;\) Masz prawo do adwokata \:\)

Do góry
#778620 - 11/12/2006 13:54 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: donic]
Biszop Offline

Mnie najbardziej ciekawi jak okreslic szczescie ktore polega na tym ze w ciagu 2 lat nie trafia sie serii dluzszej niz 5 \:\)

Cala reszta jest naprawde ciekawa, jak ktos wyszpera temacik z rzeczonego okresu (chodzi mi o progresje na Udine) to bedzie ciekawe, chetnie przypone sobie bo wtedy troche kolegi bronilem:)

Do góry
#778640 - 11/12/2006 14:13 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: donic]
Eska Offline
Pooh-Bah

Slaw - mam dalej limit ale to zalezy na jaka lige. Widze ze nie jestes zbytnio zorientowany w funkcjonowaniu bukow i dlaczego zakladaja limity. Mialem limit na francuska w poprzednim sezonie, pozniej mialem limit na ruska - teraz gram niemiecka i nie mam narazie limitu bo gram od niedawna ta lige, pozatym to jest popularna liga wiec i stawki na zaklad buk przyjmuje wieksze bo wiecej ludzi gra... W sportingbet nie wazne jaka grasz lige limity sa trasznie male. Praktycznie jak wygrasz jakas wieksza kwote niz 5 tys u nich na czysto to masz limit. Ja mam rozne tez zalezy od meczu ale 2 tys to jest max co moge tam postawic. Nie mam narazie limitu w Bet-at-home - chociaz oczywiscie sa mecze ktorych nie moge zagrac za taka kase jak chce, ale to maja tak wszyscy nie zaleznie od tego czy wygrywaja czy nie. Wiec tam limitow jako gracz nie mam.

Widze ze niektorzy chca na sile cos mi udowodnic ale zeby cos udowodnic to trzeba w tym siedziec. Nie wiesz jak dziala buk a marudzisz mi cos o tym ze mialem limity teraz nie mam - to do kolegi donica ktory sie do mnie doczepil od poczatku. Napisalem ci maila kolego wez mi odpisz czy nie jest tak jak mowie ;\)

Do góry
#778649 - 11/12/2006 14:17 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: connor]
Eska Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Experto
Eska czyli nie pracujesz zawodowo i to 5 tys. zysku miesiecznie z bukow Ci wystarcza?

Znaczy pracuje zawodowo ale mam swoja firme. Nie poswiecam jej duzo czasu bo mam sporo sianka nagranego u bukow z lat poprzednich - te 6 tys miesiecznie czy jak piszesz 5 - bo to zalezy jaki miesiac - zupelnie mi wystarcza na 'zycie' na miesiac. Oczywiscie mam kase na fundach, akcjach itd ale to ta stara co wygralem jak gralem na chama - czego jak pisze nie polecam, ale kazdy uczy sie na bledach. Ja chce poprostu ustrzec niektorych przed tymi bledami ale wy usilnie chcecie cos mi udowodnic ze klamie. Zostawmy liczby - zastanowmy sie nad faktami ktore podalem, raczej wszystkie sie zgadzaja. Druzyny ktore podawalem nie mialy wiecej niz 3 poziomy progresji w calych ich sezonach i chyba tyle wystarczy. A nie o to ile zarobilem i ile zarabiam bo kazdy ustala sobie stawke jaka mu pasuje. Przeciez moge wygrywac wiecej ale po co robic sobie problemy z bukami - bym mial wszedzie limity. Pazernosc nie poplaca...

Do góry
#778652 - 11/12/2006 14:18 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Eska]
Biszop Offline

Nie chce mi szukac ale dokladnie rok temu twierdziles ze SB to buk ktory bez problemu przyjmuje kwoty 50 tysiecy...
wrecz zachwalales go jako buka ktory jest najlepszy po za expektem i ma wersje polskojezyczna.

Wplaciles 50 tys po to zeby raz ugrac 5 tys i dalej grac takim kapitalem u jednego bukmachera?

Nie zebym sie czepial bez podstaw, poprostu uwazam ze bajki pisujesz tutaj, nie wiem tylko po co i na co?

Do góry
#778655 - 11/12/2006 14:19 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
Eska Offline
Pooh-Bah

Mnie najbardziej ciekawi jak okreslic szczescie ktore polega na tym ze w ciagu 2 lat nie trafia sie serii dluzszej niz 5 \:\)

Cala reszta jest naprawde ciekawa, jak ktos wyszpera temacik z rzeczonego okresu (chodzi mi o progresje na Udine) to bedzie ciekawe, chetnie przypone sobie bo wtedy troche kolegi bronilem:)

Biszop tego tematu juz nie ma... Zostal skasowany, hehe wiadomo dlaczego i po co ale to juz inna sprawa ;\)

a to byl naprawde ciekawy temat taki na ostrzezenie, tam bylo wszystko ladnie rozpisane. Taka transmisja live hehe. No ale komus nie pasowal i go skasowal - prosta sprawa

jak mowie nie gram juz tak jak wtedy bo zwykla progresja jest do dupy i prowadzi do bankruta. Ale ja juz jestem taki ze musze sprawdzic sam wszystko. Najlepiej wymyslec sobie swoj styl grania

Do góry
#778659 - 11/12/2006 14:23 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
Eska Offline
Pooh-Bah

Nie chce mi szukac ale dokladnie rok temu twierdziles ze SB to buk ktory bez problemu przyjmuje kwoty 50 tysiecy...
wrecz zachwalales go jako buka ktory jest najlepszy po za expektem i ma wersje polskojezyczna.

Wplaciles 50 tys po to zeby raz ugrac 5 tys i dalej grac takim kapitalem u jednego bukmachera?

Nie zebym sie czepial bez podstaw, poprostu uwazam ze bajki pisujesz tutaj, nie wiem tylko po co i na co?

No tak przyjmowal... rok temu. Boze czy wy naprawde nie rozumiecie pewnych podstawowych praktych firm bukmacherskich? To ze wtedy jako zielony gracz nie mialem limitow i moglem grac za ile chcialem to nie znaczy ze po roku ogrywania tego buka bede mogl grac dalej jak mi sie podoba... to chyba logiczne

i czemu piszesz ze wplacilem 50 tys zeby ugrac 5 tys? Wtedy to bylo dawno nie gralem tak samo ja k teraz. Moja gra sie zmienia z biegem czasu ciagle ja udoskonalam. WTedy gralem ostrzej na duze zyski, teraz juz wiem ze to do niczego nie prowadzi bo wczesniej skoncza ci sie bukmacherzy ktorzy beda przyjmowac zaklad niz zarobic fortune. Teraz traktuje gre jako pensje dodatkowa a nie 'zloty strzal' na raz i spadam na hawaje.

Do góry
#778665 - 11/12/2006 14:30 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Eska]
Biszop Offline

Bladzisz straszliwie,
50 tys wplacic to pikus, nie w tym rzecz.
Teraz piszesz ze byles zielony, a ja pamietam dokladnie jak rok temu pisales innym userom jak to maja sie zwracac do Ciebie to pomozesz ustalic taktyke na gre progresja, malo tego oferowales prawie ze pozyczysz pieniadze w razie klopotow bo jako doswiadczony gracz...ble ble...

Dobra koncze bo zaraz sie okarze ze podniecilem sie kwotami z tego tematu;d

Reasumujac wydaje mi sie ze na sucho moze i to wszystko testujesz ale jesli grasz za pieniadze to ze 2 zera Ci sie doklejaja;-)

Do góry
#778672 - 11/12/2006 14:38 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Eska]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Co do Expekt to przyznaje racje, dziwny buk, nie pamietam kiedy juz tam gralem, chyba ze 3 lata temu, ale limity ktore przyznawali nie mialy zbytniego sensu, kiedys chcialem obstawic dosc mocno singla, postawilem, a oni zatwierdzili mnie 10% kwoty ktora chcialem postawic, przy okazji kurs z 1.95 spadl na 1.75 \:D Sprawdzilem historie swojej gry w tej firmie, patrze a akurat tej dyscypliny u tego buka nie gralem, wiec nie wiem skad te obawy. Pilke nozna mozna bylo tam mocno grac, tenis max 5 tys. ale na te dyscypline mieli swietne kursy. Nie wiem jak teraz tam jest, ale ze wzgledu na dziwne praktyki przenioslem sie do inych bukow.

Eska po co chcesz komus udowadniac tutaj na forum ze masz racje? Ze na tym zarabiasz?

Do góry
#778673 - 11/12/2006 14:38 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Mnie ciekawi jeszcze jedna kwestia. Napisales ze grasz 3-4 pewne druzyny. Zaczynasz od 50 czy 100 na 1 poziomie, wszystko konczy sie na max 5 poziomie. To jak mozesz miec 5 tysiecy zysku miesiecznie?

Do góry
#778677 - 11/12/2006 14:40 Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy... [Re: Biszop]
Eska Offline
Pooh-Bah

Bladzisz straszliwie,
50 tys wplacic to pikus, nie w tym rzecz.
Teraz piszesz ze byles zielony, a ja pamietam dokladnie jak rok temu pisales innym userom jak to maja sie zwracac do Ciebie to pomozesz ustalic taktyke na gre progresja, malo tego oferowales prawie ze pozyczysz pieniadze w razie klopotow bo jako doswiadczony gracz...ble ble...

Dobra koncze bo zaraz sie okarze ze podniecilem sie kwotami z tego tematu;d

Reasumujac wydaje mi sie ze na sucho moze i to wszystko testujesz ale jesli grasz za pieniadze to ze 2 zera Ci sie doklejaja;-)

Wyslalem ci maila \:\)

Mowiac zielony gracz mialem na mysli zielony u tego buka - czyli nowy. Zakladam dzisiaj konto jutro wplacam kase. Nowy a nie zielony w sensie ze nie wiem co i jak grac ;\)

Jesli chodzi o userow to rzeczywiscie mam swoja grupe z ktora wspolpracuje. Pozyczalem kase, ba nawet gralem za czyjas kase i pozniej ten zysk (caly) oddawalem jak mieli problemy. Jestem znimi teraz w stalym konatkcie nikt juz oddemnie nie pozycza tylko gramy 'razem' i kazdy wygrywa wiec nie ma potrzeby.
Jesli chesz wiedziec to dalej co kilka dni ktos mi sie na gg wlacza i sie pyta o to i o tamto.
Mowilem ze pozycze kase bo czemu nie mialem pozyczyc jak mialem? Ja nie jestem pazerny i dlatego moze nie moge sie z czescia dogadac bo myslicie inaczej niz ja. Wszystko dla siebie innych olac. Ja mam inny system watosci i stad problemy z komunikacja

Do góry
Strona 11 z 14 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 >