#743830 - 27/11/2006 21:11
Re: tak na prawde licza sie tylko dobre typy...
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
no tez wlasnie dlatego juz nie szaleje - jak pisalem na poczatku bym poplyna i diametralnie zmienilem system nie gram juz progresja schematyczna bo ona gowno daje i mozna sie przekrecic bez problemu. Teraz nie mam juz czegos takiego ze gram 10 spotkan pod rzad jak nie remisuje. Gram tak do 3-4 poziomu. Mam prawie caly czas te same druzyny ktore najwiecej remisuja - jak lens w ubieglym roku jak teraz nunberg, frankfurt czy jak liga rosyjska - moja ulubiona wtym roku ktora niestety juz sie zakonczyla. Teraz gram niemiecka tylko i zastanawiam sie nad wloska ale wybieram tylko kilka druzyn ktore najwiecej remisuja i takie druzyny maja remis co 2-3 spotkania - przesledzcie sobie, zobaczcie czy tak nie jest W tym roku zaczalem odrazu grac lens w nowym sezonie bo w zeszlym najwiecej na niej zarobilem bo remisowali prawie co mecz... ale po 3ech meczach bez remisu w nowym sezonie zmienilem na inna lige - rosyjska i na druzyny z tej ligi. Nie gram na chama juz bo nie ma nic gorszego. Dlatego teraz wole mniejsze zyski a 'pewne' comiesieczne zreszta mam limity wszedzie wiec nie moge grac wiekszymi kwotami na jeden kupon bo zmiejszaja mi stawke przynajmniej o polowe, a pozniej na nastepny poziom juz nawet nie akceptuja calego wiec kasa by poszla w bloto. Buki kombinuja dlatego nie mozna grac na duza kase bo to do niczego nie prowadzi jak tylko do bankructwa.
|
Do góry
|
|
|
|
#743835 - 27/11/2006 22:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Powtarzam po raz kolejny bo jak widać wcześniej nie zuważyłeś. Moja gra + moje typy + moje wyniki = www.pewniak.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#743836 - 27/11/2006 22:42
|
journeyman
Meldunek: 14/11/2006
|
Panowie, nie kłócmy się. Przecież nie o to chodzi, żeby sobie wytykać. Celem współpracy na forum powinno być dzielenie się doświadczeniami. Wymiana poglądów wcale nie musi prowadzić do animozji. Każdy gra tak, jak mu najwygodniej. Podstawa to "dobre typy". Wymieniamy się poglądami na temat sposobów ich doboru, a każdy wybiera to, co jemu najbardziej odpowiada. Wcale mnie nie przeszkadza, że Jahu gra oscylatorem, Eska progresją, Dardaw swoim sposobem a Tomo np. płaską stawką. Ja jeszcze ostatecznie nie wybrałem, ale mam nadzieję, że dzięki dyskusjom takim jak ta znajdę optymalny dla siebie sposób doboru typów i strategii gry. Wielka prośba Panowie do Was, NO OFENSE. 
|
Do góry
|
|
|
|
#743840 - 27/11/2006 23:30
|
old hand
Meldunek: 21/02/2001
|
Quote:
Ja ze swej strony mam się czym pochwalic i jestem gotów udowodnic iz nie korzystając z magicznego wzoru mozna zarobic kase jakiej wiekszośc zagorzałych zwolenników na oczy nie widziała i pewnie nie zobaczy.
Dordaw słowo sie żekło - więc czekamy , osobiście nie bardzo dowierzam no ale moze mnie zaskoczysz....
|
Do góry
|
|
|
|
#743841 - 28/11/2006 07:13
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
Teraz mam obrot w miesiacu cos ok 10-17 tys zysku ok 6 tys wiec nie szaleje bo nawet nie mam juz takiej mozliwosci bo wszedzie mam limity powstawiane wiec gram u kilkunastu bukmacherow a wszedzie przeciez nie moge miec wpaconej na koncie duzej kasy bo by mi nie starczylo pieniedzy a zreszta nie mozna inwestowac tylko w jedno zyski z bukmacherki wkladam na gielde albo fundusze wiec spokojna glowa z tym wyrownaniem 
Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać ...czytam to forum już jakiś czas ale dla mnie jest to "oskar" za najgłupszy post roku. Jakbyś napisał 100-170 tys obrotu i tyle zysku, to naprawdę byłbyś dobry. Pomyśl trochę, bo dzieciaki Ci klaszczą, ale innym nie wciśniesz głupot. Nawet jeżeli grasz jakąś tam progresją, to każdy kto się nad tym trochę zastanawiał, wie jaki obrót nieraz trzeba zrobić tym "systemem" by wypracować jakiś zysk w krótszym okresie czasu, bo w dłuższym jest strata. obudź się 
|
Do góry
|
|
|
|
#743842 - 28/11/2006 08:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Czy jest przyznawany Nobel w dziedzinie buchmacherstwa? Miałbym kandydata...
|
Do góry
|
|
|
|
#743843 - 28/11/2006 08:54
|
member
Meldunek: 10/07/2005
|
Quote:
Czy jest przyznawany Nobel w dziedzinie buchmacherstwa? Miałbym kandydata...
-> Ciekawe kto nim zostanie ?
->MarianKon napisał: grajmy wszyscy te p*k>1 na tym forum widzę manię w tym temacie ale prawie każdy oędownik tego wyliczenia nie podaje jak to naprawdę grać ------------------ No właśnie -> dlaczego ?
Witam 
No to mamy jak zwykle w nowym-starym temacie p*k ! Bla bla bla ! Ciągłe kłótnie -> kto ma racje - i po co to komu ? Młodzi adepci sztuki nic z tej ,blablaniny, nie zrozumieją.
Już kilka razy byli wzywani ,zapaleńcy, p*k do żywego udowodnienia swojej prawdziwej gry w oparciu o plusowe p*k. Ale nikt jakoś się nie kwapi podjąć wyzwania ? Odsyłanie do swojej piaskownicy i starych zużytych zabawek - To nie to o co chodzi młodemu adeptowi sztuki bukmacherskiej ! On chce zobaczyć jak faktycznie można korzystać z ,magicznego , p*k. Zapraszam jeszcze raz do obrony swego imienia skoro już jesteście po tej niby dobrej stronie barykady z ogromnym działem jakim jest p*k>1
Dla porównania i udowodnienia, ja ze swoją szabelką po drugiej stronie barykady, postaram się walczyć zaciekle bazując na typach przeciwnych. Czyli z góry będę na straconej pozycji he he ! Kto wyjdzie zwycięsko ? Jak myślicie ? A no zobaczymy. Zapraszam, zaczynamy nawet od dziś ..
->Pokaz na pewno będzie przydatny dla młodych graczy-typerów ! 
pozdr strateg1 
|
Do góry
|
|
|
|
#743844 - 28/11/2006 09:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Strateg i dadraw - mysle, ze nie bedzie chetnych do pokazania, bo dla zwolennikow p*k to jest po prostu "za proste" i szkoda czasu na typowanie na sucho  . A jesli juz ktos sie skusi, to niech opisuje dlaczego i na jakiej podstawie wybral ten typ, ktory spelnia cudowne P*k>1. Wtedy dla mlodych adeptow bedzie wszystko jasne  Milego dnia.
|
Do góry
|
|
|
|
#743847 - 28/11/2006 11:26
|
member
Meldunek: 01/02/2002
|
Kazdy kto osiaga zyski (lub chocby tylko chcialby osiagac zyski) w dluzszym okresie czasu (proba reprezentatywna) stosuje p*k>1. Tylko jedni sobie z tego zdaja sprawe, a inni czynia to nieswiadomie. Jezeli ktos swiadomie (podkreslam swiadomie) ignoruje p*k>1, to widze tu tylko 2 mozliwosci takiego zachowania: 1. Gra dla zabawy, adrenaliny - a nie dla zysku. 2. Gra na "jeden strzal" - i liczymy na nasza szczesliwa gwiazde. Jak np.: http://www.youtube.com/watch?v=zGCdBsOIKYA
|
Do góry
|
|
|
|
#743848 - 28/11/2006 11:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
moonlight - wyslalem ci maila
Dzięki , ale nic z tego nie wynika .. Pokazałeś raptem jedną większą wygrana z 7 lub 8 poziomu progresji i bilans stawek z okresu 4 tygodni ( dzięki temu we wrześniu zarobiłeś 6k ). Ciekawe by było , jak by mecz się nie zakończył remisem , postawiłbyś 2x tyle potem ? A w przypadku większej serii ? Zwykły hazard wg mnie i tyle. Takie zarabianie to jedna wielka lipa, dzisiaj wygrywasz a jutro jesteś bankrutem.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|