#936409 - 06/02/2007 20:19
Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 7
[Re: jacky sparrow]
|
journeyman
Meldunek: 15/12/2004
|
Fernandez nie zagra. Jest kontuzjowany.
|
Do góry
|
|
|
|
#936621 - 06/02/2007 21:20
[Re: komombo]
|
enthusiast
Meldunek: 25/11/2005
|
Witam! W ofercie Bwin jest zakład na to czy wynik meczu będzie parzysty czy nieparzysty(łącznie z OT i SO) kursy odpowiednio: 1,55 2,55. Zakładając że NIE będzie remisu szanse wynoszą 50 na 50.A kurs jest całkiem okazały Co myślicie o progresji na parzyste wyniki? Testowałem już ten sposób 2 krotnie i testy chyba nie spełniły swojego zadania bo progresja weszła dwa 2 razy na I poziomie Zrobiłem sobie nawet tabelkę w Exelu z ilością meczy bez parzystego wyniku, bo nie mogłem znaleźć nigdzie na necie takich statystyk i aktualizuję ją co kolejkę ( jakby ktoś był zainteresowany to niech da znać na priva to podeślę) Czołówka przed dzisiejszą kolejką wygląda następująco: PHOENIX 5 L.A. 5 NYR 5 TORONTO 4 FLORIDA 4 ATLANTA 4 ANAHEIM 4 Ja zaczynałem grać po bodajże 8 czy 9 meczach, także na razie czekam A co do typów na dzsiejszą noc: Zgadzam sie z sakurabą83 co do zagrania na chłopaków z Colorado oraz na Predators. Jesli Chodzi o mecz SJ - ANA to zagram tutaj remis ot taki jednorazowy strzał Zastanawiam sie jeszcze nad zwycięstwem Bostonu, ale ich dorzucę na ako razem z trzema powyższymi typami Wszystkie typy na 60'
|
Do góry
|
|
|
|
#936758 - 06/02/2007 22:12
[Re: joesakic]
|
enthusiast
Meldunek: 03/03/2006
|
St. Louis - Toronto UNDER 5,5 Dla gospodarzy bronił będzie dziś Manny Legace. Bramkarz Blues jest w świetnej formie, w ostatnim spotkaniu zaliczył shutout (2:0 Dallas) i powinien dziś stanowić mocny punkt w ekipie gospodarzy. Gracze St. Louis przed własną publicznością grają bardzo uważnie w obronie i zazwyczaj nie tracą wielu bramek. Dla gości bronił będzie najprawdopodobniej Andy Raycroft, który w ostatnim czasie jest w życiowej formie. Przerwa spowodowana meczem gwiazd NHL chyba dobrze zrobiła Raycroftowi bo w ostatnich czterech spotkaniach puścił tylko pięć goli notując wręcz fenomenalny wynik 1.25 GAA! Obydwie drużyny mają ostatnio spore problemy w ofensywie i nie łatwo przychodzi im strzelanie bramek dlatego też nie powinniśmy zobaczyć tutaj więcej niż pięć goli. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.nhl-picks.info
|
Do góry
|
|
|
|
#939788 - 07/02/2007 20:50
[Re: VOLODYA]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
WITAM! Na dziś postawiłem tylko jeden zakład, bo już od jakiegoś czasu poluję na over w meczu z udziałem Ottawy. Stawka też więc idzie w górę, bo straty na ostatnim "pudle" trzeba zrekompensować.Zrobiła się więc mała progresja na over Ottawy ale mam nadzieję, że długo nie potrwa Ottawa- Buffalo over 6 1.83 25j. BwinOstatnio: 4-3 (-5,15j.) Stan: 235W-276L-7 (+80,71j.) Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#939906 - 07/02/2007 21:16
[Re: Ralph]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
yo yo yo Dawno juz sie nie udzielałem w temacie,ale w miare regularnie go sledze . Ok na dzisaij rzucilo mi sie w oczy doslownie takie cos. Canuks- Chicago-moje pupilki graja coraz lepij to cieszy bardzo ,ale dzisiaj wracaj z serri wyjazdowej licze na ich slabszy mecz w domku.Chicago nie jest takim chlopcem do bicia na jakiego wyglada i kurs 3.00 biore a X2@2.15 lykam bez zapitki Anahaim- SJ--kaczuchy zlay okropnie wczoraj rekiny a dzsiaij rewanzyk na lodzie kaczuszek,i spordziewam sie wyniku dokladnie odwrotnego jak wczoraj :)3.20 na SJ chyba lekka przesada ale to nic biore to :D,jakos nie widzi mi sie 2 orazka z kaczychami pod rzad Islanders- Flayers- cos chyba drgnelo u nielotow w koncu ilez mozna przegrywac X2 biore
|
Do góry
|
|
|
|
#940149 - 07/02/2007 22:34
[Re: raiders_]
|
member
Meldunek: 30/11/2006
|
Anahaim-SJ--kaczuchy zlay okropnie wczoraj rekiny a dzsiaij rewanzyk na lodzie kaczuszek,i spordziewam sie wyniku dokladnie odwrotnego jak wczoraj :)3.20 na SJ chyba lekka przesada ale to nic biore to :D,jakos nie widzi mi sie 2 orazka z kaczychami pod rzad
Niby tez powinienem dzis grac SJ jako ze wczoraj mi nie weszli. Niestety pamietny dwumeczu z Dallas i Coyotes dzisiaj odpuszczam. Niemniej zycze powodzenia i wygranej SJ :))) Zastanawiam sie nad win Buffalo no ale typ dosc ryzykowny...Ottawa w ostatnich dwoch meczach miala patent na chlopakow z Buffalo ale czy to wystarczy?? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#940283 - 07/02/2007 23:23
[Re: sakuraba83]
|
enthusiast
|
Vancouver - Chicago 1 W bramce gospodarzy po raz kolejny zobaczymy znakomitego Roberto Luongo, który wczoraj razem z ekipą Canucks zaliczył bardzo udany występ w Edmonton (wygrany 5:2). Luongo jest w doskonałej formie i mimo tego, że będzie grał dzień po dniu nie powinien zawieść. W bramce gości zobaczymy dzisiaj rezerwowego Patricka Lalime - ten Pan czasy świetności ma już dawno za sobą, w tym sezonie nie grał ani razu i nie wydaje mi się żeby potrafił zagrać jak przed lat - nie ufam mu i nie wierzę w jego umiejętności. Orki z Jastrzębiami wygrały już w tym sezonie dwukrotnie (5:0, 2:1) za każdym razem uzyskując sporą przewagę z gry. Dziś, bez Khabibulina, nie daję większych szans ekipie z Chicago - sądze, że bez obaw można zainwestować w zwycięstwo Vancouver Canucks w regulaminowym czasie gry. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.nhl-picks.info
|
Do góry
|
|
|
|
#942566 - 08/02/2007 18:33
[Re: raiders_]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Wczoraj się nie udało więc może dziś over Ottawy stanie się faktem w meczu z Montrealem. Progresji ciąg dalszy więc: Ottawa-Montreal over 6 1.95 50j. Bwin Wczoraj:0-1 (-25,00j.) Stan:235W-277L-7 (+55,71j.) Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#942634 - 08/02/2007 18:48
[Re: Ralph]
|
member
Meldunek: 30/11/2006
|
Witam! Wczoraj się nie udało więc może dziś over Ottawy stanie się faktem w meczu z Montrealem. Progresji ciąg dalszy więc: Ottawa-Montreal over 6 1.95 50j. Bwin Zycze powodzenia bo kasa juz duza wchodzi w gre. Zrobie nawet cos co powinno przyniesc Ci szczescie postawie na under w tym meczu:) Bo ostatnio mam doskonala skutecznosc ale w nietrafianiu:) A z typow na dzis ciag dalszy szukania Win Nashville. Jak dla mnie to bardzo dobra i solidna druzyna. Szczegolnie na wlasnym lodowisku potrafia zdobywac punkty.
|
Do góry
|
|
|
|
#943163 - 08/02/2007 22:27
[Re: sakuraba83]
|
newbie
Meldunek: 22/11/2006
|
Witam wszystkich!
Na dziś sobie zagrałem coś takiego tzw 2/3 a mianowicie: po kilku "wtopach" wiesniaków licze ze dzis pójda gładko do tego licze na under w meczu New Jersey vs NY Islanders noi i na zwycięstwo u siebie Senators
|
Do góry
|
|
|
|
#943181 - 08/02/2007 22:41
[Re: gabkik]
|
enthusiast
|
Philadelphia - Pittsburgh 2 Dla gospodarzy bronił będzie w dalszym ciągu rezerwowy Antero Niittymaki. Fin w pięciu startach w tym sezonie przeciwko Pingwinom zaliczył pięć porażek i wynik 5.32 GAA. Dla gości zaś bronił będzie Marc-Andre Fleury, który wygrał osiem z ostatnich dziesięciu spotkań notując w tym czasie świetny wynik 2.24 GAA. Obydwie drużyny w tym sezonie grały już ze sobą sześciokrotnie - wszystkie sześć spotkań wygrały Pingwiny strzelając aż 33 bramki, a tracąc tylko 14. Z meczu na mecz Pingwiny były stroną coraz bardziej dominującą, by w ostatnim - styczniowym - pojedynku rozegranym w Philadelphii osiągnąć przewagę w strzałach 39:18! Goście są ostatnio w rewelacyjnej formie i nie wierze żeby Lotnikom - którzy w końcu są obecnie najsłabszym zespołem NHL - udało się dzisiaj zdobyć choćby punkt. Mój typ to zwycięstwo gości w regulaminowym czasie gry. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.nhl-picks.info
|
Do góry
|
|
|
|
#943199 - 08/02/2007 22:51
[Re: gabkik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
New Jersey Devils - New York Islanders --> under 5,5 /@ 1,70 Betgun Dzisiaj w nocy czeka nas pojedynek dwóch doskonałych bramkarzy - Brodeur vs DiPietro. Obaj w tym sezonie bronią rewelacyjnie. Goalkeeper "Wyspiarzy" w ostatnim spotkaniu z Flyers zaliczył 5 shutouts w tym sezonie. Jego rywal w bramce w tym sezonie już 9 razy zachowywał czyste konto. W tym sezonie obie ekipy spotykały się już ze sobą 4 razy - dwa razy padł over i dwa razy under. Co ciekawe overy padały tylko w spotkaniach rozgrywanych w New Jersey. Dzisiaj liczę jednak na to, że się to zmieni. Wpływ na ilość goli w tym spotkaniu może mieć fakt, że nie zagra najlepiej asystujący gracz NYI - Yashin.
|
Do góry
|
|
|
|
#946110 - 09/02/2007 20:53
[Re: Elninio]
|
enthusiast
|
NY Rangers - Tampa Bay UNDER 6 Pojedynek dwóch Szwedów w bramkach obydwu zespołów. Dla gospodarzy bronił będzie Henrik Lundqvist (2.73 GAA, 1 SO). Bramki gości natomiast strzegł bedzie Johan Holmqvist (2.60 GAA, 1 SO). Obydwaj Panowie w ostatnim czasie notują dosyć dobre występy. Goście wygrali siedem kolejnych meczów wyjazdowych, gospodarze natomiast zwykle grają u siebie bardzo ostrożnie. Faworytami mimo wszystko są gospodarze i to oni powinni być tutaj stroną dominującą - Holmqvist jednak wygrał 9 z ostatnich 10 startów i tylko w dwóch z tych spotkań puścił więcej niż 2 bramki - to dobrze dla naszego typu bo to goście powinni być dzisiaj zespołem, który częsciej będzie musiał się bronić. Obydwa zespoły częściej notują ostatnio wyniki niskobramkowe i tym razem także powinno być podobnie. Bukmacherzy ustawili dosyć wysoką linię na to spotkanie - aż sześć bramek - myślę, że warto dziś postawić na underka. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.nhl-picks.info
|
Do góry
|
|
|
|
#946396 - 09/02/2007 23:09
[Re: VOLODYA]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks --> 1 (60') /@ 1,87 Betgun Dla Chicago dzisiejsze spotkanie będzie 5 kolejnym meczem wyjazdowym. Bilans dotychczasowych 4 potyczek na obcych lodowiskach jest dla hokeistów Blackhawks bardzo korzystny - 3 zwycięstwa i tylko 1 porażka. Ostatnie wyniki tej drużyny są bardzo zaskakujące - zwłaszcza dwie wygrane z kanadyjskimi rywalami Vancouver i Calgary. Dzisiaj na drodze Chicago stanie kolejna drużyna z Kanady - Edmonton. Oliwiarki ostatnio przegrały z odwiecznym rywalem - Canucks 2-5 i to na własnym lodowisku. Dzisiaj więc napewno będą chcieli się zrehabilitować. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że hokeiści Chicago wywiozą z Kanady komplet 3 zwycięstw z rzędu, dlatego też stawiam w tym meczu na gospodarzy, którzy w tym sezonie już raz uporali się z Blackhawks.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|