#834244 - 05/01/2007 08:31
Re: NHL 06/07 - typy,opinie,komentarze,złote myśli .....cz. 7
[Re: slogan]
|
old hand
Meldunek: 07/09/2006
|
z dzisiejszych meczy bardzo apetycznie wygląda kurs na Columbus, tylko czy kaczory przegrają czwarty mecz z rzędu? w Expekt dają 4,85 Co o tym sądzicie? watpie przeciez wkoncu musza wygrac dodatkowy atut to wlasne lodowisko
|
Do góry
|
|
|
|
#834281 - 05/01/2007 09:28
[Re: slogan]
|
newbie
Meldunek: 22/11/2006
|
z dzisiejszych meczy bardzo apetycznie wygląda kurs na Columbus, tylko czy kaczory przegrają czwarty mecz z rzędu? w Expekt dają 4,85 Co o tym sądzicie? Ja sadze że zagram na win Anaheim bo mam ich w progresji od 3 przegranych wyjazdowych i sadze ze to nie przypadek że są w czole tabeli teraz musza to udowodnić
|
Do góry
|
|
|
|
#834796 - 05/01/2007 15:02
[Re: viali]
|
member
Meldunek: 06/06/2006
|
Witam Dziś po wczorajszym horrorze w Calgary zagram średnio na Bufflo. Wczoraj dziwne mecze w San Jose i Bostonie to dzisiaj powinno być normalnie. Trochę niepokoi mnie, że przewidywany jest do bramki Bufflo Martin Biron. Ale mimo porażki z nieprzewidywalną Ottawą Sabres w strasznym gazie. Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 1.7 Betson.
|
Do góry
|
|
|
|
#835445 - 05/01/2007 17:07
[Re: Tommy Lee]
|
old hand
Meldunek: 20/08/2006
|
) Calgary 1.75 (60 min) Płomienie przez pierwsze 2 tercje realizowały plan taktyczny jaki im nakreśliłem niemal w stu procentach (2-1). Widząc to pomyślałem że moge ich już tak zostawić. Poszedłem spać i prosze jaki psikus- bo gdy kota nie ma, myszy harcują Czułem że tak bedzie jeśli poluzują za bradzo. Teraz Dallas i Minnesota- czyli jest szansa na zakończenie progresji. Mam niby środki na jeden poziom więcej ale z Edmonton byłby już niezły Hardcore. Ogólnie nie lubie grać zwycięstw w 60 minutach. Jesli wystawią gdzieś z 1.60 (including ot) bede bardziej spokojny. A ma ktoś info o kontuzjowanych zawodnikach w Anaheim? Czy ktoś wracado składu? 3 porażki tej drużynie się jeszcze nie zdarzyły w tym sezonie (Canadiens 2 najwyżej!). Columbus to bardziej niż przeciętna drużyna. kontuzjowani: Pronger- nie zagra Beauchemin- nie zagra Marchant- wznowił treningi ale dzisiaj nie zagra Giguere- wznawia powoli rozruch więc dzisiaj też nie wystapi (chciałby wrócić przed meczem gwiazd) Ze spraw klubowych jeszcze: Obrońca Ric Jackman pozyskany z Florydy za wybór w drafcie- przez co inny obrońca- Aaron Rome odesłany do Portland. Juz w poprzednim meczu do bramki Kaczek wrócił Ilya Bryzgalov. 21-letni bramkarz Michael Wall odesłany do POrtland. Zmiennikiem Bryza - Sebastien Caron.
|
Do góry
|
|
|
|
#836214 - 05/01/2007 20:21
[Re: Homraj]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Witam! Wczorajszy dzień kompletnie nie udany.szkoda,że nie zagrałem więcej spotkań, bo na kilka wczorajszych "dogów" miałem ochotę...
Na dziś poszło: Chicago-Nashville 2 2.15 2j. B&W Chicago-Nashville (-1,5) 2 3.10 B&W Chicago-Nashville 2 (OT+SH)1.73 5j. B&W Nashville powinno być wypoczęte, Chicago trzeci mecz w ciągu czterech dni.Zagrałem zwycięstwo gości we wszystkich możliwych opcjach, bo wg mnie są dziś murowanym faworytem. Do tego prawdopodobnie w Chicago odpocczywał będzie Khabibulin...
Atlanta-Phoenix 1 1.75 5j. B&W Atlanta-Phoenix over 6 1.91 3j. B&W Jak dla mnie to drugi dziś pewny mecz w tej kolejce. Drozdy powinny sobie poradzić z Kojotami, chociaż ci ostatni nawet nieźle sobie ostatnio poczynają.
Colorado-TBL 1 1.97 3j. B&W
Wczoraj:0-2-1 (-11,00j.) Stan: 207W-255L-6 (+74,87j.)
Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#836428 - 05/01/2007 22:25
[Re: Ralph]
|
veteran
Meldunek: 30/03/2006
|
Wczorajszy dzień kompletnie nie udany.szkoda,że nie zagrałem więcej spotkań, bo na kilka wczorajszych "dogów" miałem ochotę...
Colorado-TBL 1 1.97 3j. B&W
Jakieś argumenty? Z tego co wyczytałem to w Colorado Avalanche szpital . Kurs na TBL 3,30 warty ryzyka.
|
Do góry
|
|
|
|
#836539 - 05/01/2007 23:46
[Re: Ralph]
|
stranger
Meldunek: 12/01/2006
|
Witam,
Ja na dzisiaj proponuje Vancouver 1 po kursie 2.05 (Expekt).
Ostatnie dwa mecze gospodarze nie potrafili wygrać w 60min. Myśle że dzisiaj czas najwyższy. Bracia Sedin powinni coś ustrzelić a jak zwykle w bramce rewelacyjny Luongo. Wczorajszy mecz sporo sił kosztował nafciarzy i to może mieć spory wpływ na wynik spotkania, kurs moim zdaniem warty ryzyka...
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#838025 - 06/01/2007 15:06
[Re: jackm]
|
member
Meldunek: 06/06/2006
|
Witam Zgadzam sie Nhl zaczyna sypać dziwwnymi wynikami.To co przez 2 miesiące zarobiłem juz prawie straciłem.Dziśiaj stawiam na Calgary i Detroit. Calgary ma już dwa mecze nie wygrane w regulaminowym czasie u siebie. Chayba powinni dziś dać radę i pokonąc kilka razy Turco.Ponadto wraca do bramki Flames Kiprusof.
Calgary-Dallas 1 2.2 betson
|
Do góry
|
|
|
|
#839108 - 06/01/2007 17:27
[Re: koivu]
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
Ciężko idzie, oj ciężko. Obecny sezon faktycznie odbiega trochę od poprzednich, zwłaszcza jeśli chodzi o OT, które jakby trudniej trafić, że nie wspomnę o "kosmicznej serii" Sharksów, która "wykosiła" wielu "forumowiczów" z tego tematu. Półmetek sezonu, to tak krótko mówiąc ostatnie "tarcia" i nastąpi zdecydowany podział na tych, którym z PLAY OFF-ami będzie "po drodze", a komu pod górkę i pod wiatr. Kluby, którym będzie przeszkadzał "zaciśnięty krawat" z powodu ograniczonych możliwości portfela, a pogodzą się z rolą "Kopciuszków" dokonają roszad w składach i wtedy być może liga stanie się bardziej przewidywalna-stabilna, nie pozbawiona oczywiście sensacyjnych rozstrzygnięć.
Los Angeles-Detroit Czerwone Skrzydła "super ciekawie" rozpoczęli wyjazdowy maraton, przegrywając jak "juniorzy młodsi" w San Jose 9:4. Oprócz dzisiejszego meczu z "Król-ikami", poślizgają się jeszcze na lodzie u Kaczorów, Lawin i Kojotów. To nie będą łatwe mecze, ale czy aby wszystkie Detroit może przegrać? Już 2 razy wygrali z LA, 3:1(wyjazd), 6:2(dom)i to mnie "kapeczkę" martwi, bo Król nawet miłościwy, może być pamiętliwy i "rządny krwi". Ponadto, Rekiny przerwały Detroit ich dobra passę w której zdobywali punkty i zawsze zachodzi ryzyko, że teraz trend może się obrócić w drugą stronę, czyli kilka porażek. Liczę jednak, że tak doświadczony zespół jakim są Skrzydła, nie "załapie doła" i wciąż uważam, że będą się liczyć w walce o tytuł najlepszej ekipy ligi, bo czy to Buffalo, czy to Anahaim, aż tak daleko nie "odjechały", by mogły spać spokojnie. Typ:2 i Over 6
Calgary-Dallas Gwiazdy "występują" obecnie w roli "testera" ekip z Northwest Division, grając wszystkie mecze na wyjeździe. Po underowym meczu w Vancouver 2:1OT dla Orek, następny overowy w Edmonton 5:6OT dla Gwiazd i dzisiaj Płomienie. Czwarty dzień-trzeci macz, czy Calgary wykorzysta okazję i "na czysto" ogra Gwiazdy? O powtórkę z 8 listopada ubiegłego roku(3:1) zapewne będzie bardzo trudno, bo analizując wyniki Gwiazd z rywalami z tej Dywizji, widać, że Dallas nie "wali w gacie" przed Colorado(2:3OT, 4:5), Vancouver (2:1, 2:1OT), Edmonton(2:3, 5:6OT) i Calgary(3:1). W 7 wyjazdowych meczach z tymi ekipami zdobyli 9 pkt, strzelili i stracili po tyle samo goli-łącznie z OT po 20. Gdyby nie wcześniejsze dwie dogrywki, to właśnie na remis byłbym najbardziej skłonny, a tak, cóż, skoro Płomienie "pograły" sobie w "kulki" z Floridą, ratując tyłek w dogrywce, to już dzisiaj o bimbaniu nie może być mowy. Typ:1
|
Do góry
|
|
|
|
#839256 - 06/01/2007 17:54
[Re: jackm]
|
newbie
Meldunek: 22/11/2006
|
krótko na dzisiaj gram Carolina - N.Y. Islanders oraz San Jose - Columbus unger 5,5
|
Do góry
|
|
|
|
#839694 - 06/01/2007 19:56
[Re: VOLODYA]
|
old hand
Meldunek: 20/08/2006
|
witam Kontynuacja progresji na zwycięstwo Flames. Kurs z wliczoną dogrywką-karnymi bardzo wysoki. Nie może to jednak w żaden sposób dziwić skoro Płomienie wystąpią bez swojej największej gwiazdy, człowieka będącego ikoną drużyny. Z powodu kontuzji kolana, kapitan Calgary- Jarome Iginla nie zagra conajmniej tydzień. Nie ma co ukrywac, informacja ta troche mnie martwi. Jeśli przegrają a do tego zagrają słabo - najprawdopodobniej zamkne progresje po dwóch wtopach. Iginla to człowiek na którym opiera sie cały zespól i glupotą może okazać się brnięcie dalej. Jedyne pocieszenie upatruje w tym że Dallas też bez czołowych graczy a do bramki Płomieni wraca (prawdopodobnie najlepszy bramkarz swiata) Miikka Kiprusoff. Wielcy mają z reguły wielkie powroty. Calgary 1.80 (Ot+SO) poziom drugi, co bedzie dalej nie wiem...pozdrawiam -------------------------- dziś nad ranem znów można było wysłuchać magicznego: Scored by number 22 Daniel Sedin !!! The assist by number 3 Kevin Bieksa !!! and by number 33 Henrik Sedin !!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|