"
Po zdeponowaniu pieniedzy na Betsson koncie, wejdz ponownie na strone Moje Konto, kliknij na link Dostepne/Aktywne bonusy w menu po lewej stronie i klikajac na dostepny bonus aktywuj go.
Teraz sam decydujesz jak duzy chcesz bonus, rezerwujac czesc Twoich dostepnych srodków na obstawianie w Zakladach Betsson.
Od tej chwili mozesz zaczac obstawiac!" - Jak mam rozumieć że sam decyduję jak duży chcę bonus? I co chodzi z tą rezerwacją części moich środków?
wlasnie dotarla do nich moja wplata.. ten bonus to nie do konca tak fajnie.. niby nalezy obrocic 3 razy ale tak naprawde blokuja kwote 330zl (przy bonusie 55)
O co Ci chodzi że "blokują kwotę 330 zl"?
Jeśli chodzi o środki na grę i wielkość bonusu,to prawdopodobnie polega to na tym,że jak wpłacisz np. 100 zeta to sam decydujesz ile z tego będzie przeznaczone na zakłady,a ile np.na poker lub coś innego,jeśli przeznaczysz na zakłady minimalnie 55 złotych,to i bonus taki dostaniesz,jeśli mniej,to mniejszy bonus,jeśli więcej,to i tak dostaniesz 55 złote.Możesz oczywiście wpłacić 55 zł. i wszystko przeznaczyć na zakłady
co do tych 330 złotych,to bonusem i kwotą,z której on wynika,musisz obrócić trzy razy-bonus i kwota to razem 110 złotych,zatem obrót musi wynieść to,razy trzy,zatem 330 złotych,wcześniej wypłacić nie możesz.Pewnie o to chodzi
pozdrawiam