#1442513 - 31/07/2007 04:50
Re: Najlepszy soft pokerowy?
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/11/2005
|
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1442567 - 31/07/2007 05:08
[Re: mielone]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
jak dla mnie ipoker to najlepszy soft... szczegolnie CDPoker i Titan... za to microgaming i ongame nie nawidze... nie idzie mi tam kompletnie nie wiem czemu ;p
|
Do góry
|
|
|
|
#1445657 - 01/08/2007 00:37
[Re: mielone]
|
veteran
Meldunek: 23/05/2006
|
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam. iPoker wyszedł spod ręki playtecha; ten soft znam dobrze z kasyn i mam (nie tylko ja) podobne wrażenie co do gry w ich kasynach. W pokerze jeszcze póki co tego nie zaznałem, ale jeżeli potwierdzi się ta opinia, to faktycznie mogłoby być to podejrzane ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1446127 - 01/08/2007 01:52
[Re: Haz$]
|
veteran
Meldunek: 23/05/2006
|
a paddy power poker ? dla mnie zamiast ipoker to martinspoker nie widze związku... (?)
|
Do góry
|
|
|
|
#1447179 - 01/08/2007 05:12
[Re: Haz$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
potwierdzam slowa mielonki odnosnie sieci ipoker... wlasnie gram sity z wpisowym $10 i tak... 7 pod rzad przegralem mimo ze mialem dobre karty to leszczom cos zawsze dochodzilo... a przed chwila 5 razy pod rzad wygralem i teraz mi wszystko dochdozilo... dziwne... 1 raz to zauwazylem a gram w sieci ipoker czesto...
|
Do góry
|
|
|
|
#1450443 - 02/08/2007 02:44
[Re: ssaczu]
|
stranger
Meldunek: 21/12/2006
|
Ladbrokes Poker spada na psy, przynajmniej jesli chodzi o freerolle. Jak zaczynalem tam grac jakies pol roku temu, mieli fajnego o $1500, potem spadlo do $1000 a teraz jedyne $500. Jednoczesnie nie potwierdzam opinii jakoby nie tolerowali Polakow. Osobiscie dwa razy wyplacalem od nich kase bez wiekszych problemow i to bez pierwszej wplaty. Soft jak microgaming bardzo kiepski.
|
Do góry
|
|
|
|
#1453561 - 02/08/2007 22:38
[Re: Tomasfan]
|
member
Meldunek: 14/10/2002
|
Ladbrokes Poker Grywałem w tym poker roomie jakiś czas temu jak oferowali dobre bonusy comiesięczne w kasynie. Po wyrobieniu bonusa w kasynie przechodziłem na poker room i dogrywałem jeszcze parę euro a potem wypłacałem. Jedyny bukmacher z kasynem i pokerem w którym zawsze byłem na plus. Po kilku miesiącach takiego grania dostałem bana i nie mogę dokonać depozytu (komunikat ban_pl). Pisałem do ich suportu i dostałem odpowiedź że wszystko jest ok i że mogę dalej grać. Ale przy następnej próbie depozytu dostawałem ten sam komunikat ban_pl. Dla jasności posiadam e-kartę mBanku którą w innych poker roomach bez problemu robie depozyty. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|