Jakis czas temu wpadlem na taka metode gry,wybieramy najbardziej przewidywalne druzyny pod względem wynikow,jakis czas temu byly to: Chelsea(king of 1-0

)AC Milan,Inter,liverpool u siebie wypisalem te najlepsze,dalej wybieramy 2-3 najbardziej prawdopodobne wyniki i puszczamy przy 3 najprawdopodobniejszych wynikach wychodzi kurs ok. 2.50 przy dwoch 4.50 raz zdarzylo mi sie trafic wszystkie 6 meczy z kolejki ligi mistrzow.Generalnie wynik byl dodatni ale nie tak jak poczatkowo,dlatego uwazam ze trzeba zmodyfikowac to co nieco,takie wysnułem wnioski:
-wybieramy te najpewniejsze druzyny
-gdy jakas druzyna wyraznie zboczy z stylu gry lub wyników od razu przestajemy nia grac i czekamy na powrot do przewidywalnosci(np chelsea miala serie niezrozumialych wynikow zaczelo sie od evertonu)
Kazda druzyne warto miec dobrze przeanalizowaną,nie jest to sposob wydaje sie masowego grania,ja popelnilem ten blad ze zaczalem grac prawdziwe masówki,wszystko dlatego ze zbyt rewelacyjnie zacząłem.Ogolnie polecam przynajmniej sprobowac,dodatkowym plusem jest to ze najczesciej mozna skontrowac mecz gdy cos idzie srednio fajnie itp.