darko podaj wiecje strzegolow, o co chodiz z tym meczem
mecz został przerwany przy stanie 1:0 dla Tubize, z tego co mi wiadomo inni bukmacherzy zwrócili pieniądze za ten mecz, loguje sie dzisiaj do betssona a tam jako lost.
Banik
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
Originally Posted By: darkoo
Originally Posted By: Banik
darko podaj wiecje strzegolow, o co chodiz z tym meczem
mecz został przerwany przy stanie 1:0 dla Tubize, z tego co mi wiadomo inni bukmacherzy zwrócili pieniądze za ten mecz, loguje sie dzisiaj do betssona a tam jako lost.
Nie znam dokladnie sparwy z tym meczem , ale sparwdzam wyniki na oficjalnej stronie 2 ligii belgijskiej http://www.tweedeklasse.be/ i widnieje 1:0 , tak i sam wynik na tbwsport.com Sprawadzlame w wynikach u 3 bumkacherow innych , w tym najbardziej zoritntowanym na Belgie i wszedzie 1:0 FT
Mam takie pytanie co do metod wpłaty... Posiadam konto w banku BGŻ (integrum) i nie zabardzo wiem w jakis sposób dokonać wpłaty. Przelewem24 nie moge wpłacić, ponieważ nie ma tam jeszcze możliwości wyboru mojego banku, natomiast zwykłe przelewy bankowe są chyba tylko dla przelewów zagranicznych i następuje przewalutowanie na euro. Chciałbym się dowiedziec czy w przypadku kiedy dokonam zwykłego przelewu bankowego z banku w Polsce w złotówkach to też następuje przewalutowanie ? Z góry dziekuje za odpowiedź.
Banik
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
okan mozesz wpalcic poprzez przelewy24 dokonaujac wplaty na zasadach "przedplaty" w kazdym w wymienionych bankow w opjcach przeleowo24. Jelsi potrzebujes zinstrukcje jak to zrobic napisz do mnie na priv.