ja ostatecznie nie stawiam dużej kasy, bo sobie zepsuję widowisko, postawię tylko dla zabawy. chcę obejrzeć dobry, emocjonujący mecz, w którym wygra na prawdę lepsza drużyna. sercem jestem raczej za Colts i za Dungy'm, którego syn popełnił rok temu samobójtwo, w końcu im się należy za bycie na topie przez ostatnie lata. podobno jest 40% szans na deszcz - jeśli będzie padać to raczej faworyzuje to Bears. Miejmy nadzieję, że nie będzie padać. W CBS już od pół godziny zaczął się program poświęcony NFL i już tak zostanie do zakończenia Superbowl

teraz leci "droga do Superbowl", później dalsze programy przed Superbowl, w końcu, 25 minut przed meczem Kickoff Show - może CBS pokaże występ Cirque du Soleil i Romero Britto (artysta z Miami). Później Billy Joel odśpiewa hymn i zacznie się mecz

w przerwie wystąpi Prince - to oczywiście pokaże też Canal +.
Ja jutro też do roboty, ale pewnie trochę później, bo wszystko powinno się skończyć ok. 4:30 nad ranem naszego czasu. Oczywiście o ile jedna zdrużyn nie zdobędzie takiej przewagi, że już pod koniec będzie nudno.
Ja dla zabawy i na wysoki kurs:
Indianapolis Colts - Chicago Bears (SUPER BOWL XLI - Played at Miami, Florida) W przerwie/rez. końcowy (bez dogrywki)
Typ: Chicago Bears / Indianapolis Colts
kurs: 6.50
miłego oglądania wszystkim