WITAM.Pare wyjasnien moj mecz liczy sie ,jak i kazdego ktory w sts byl podany na dzisiaj.Oczywiscie haas gra jutro ale sts wystawil ten mecz dzisiaj.Jest to jeden z minusow tej firmy brak precyzji.Oczywiscie aby byla jasnosc gramy wedlug zasad sts i jesli mecz ktory jest wystawiony dzis jest jutro to liczy sie on i jutro dodajemy jeszcze jeden.Ktos tam pytal czy mozna tu podawac inne dyscypliny.Odpowiedz-w zadnym wypadku tu jest tylko podawany tenis i prosze aby wszyscy to zrozumieli.Bet007 moze ty masz jakies zboczenia seksualne?
Ranking jak juz wspomnialem bede robil tylko trzem osobom sobie,juanowi i sikorowi .Reszte rankingu mam nadzieje zrobi ktos inny.Jak oczywiscie ktos ma taka ochote.Niebede ukrywal ze FAWORYTEM calej tej rozgrywki jestem JA Wiec fajnie by bylo zeby ktos robil caly ranking moze ktos z DOLU drabinki pokona MISTRZA
A co do nagrody bedzie to cos bardzo ciekawego i mysle ze powiem to troche pozniej bo niechce psuc niespodzianki.
ps NIEWIEM JAK TO WSZYSTKO SIE POTOCZY CHODZI MI O RANKING panuje tu haos ale napewno moj ranking juana i sikora bede prowadzil jutro go uzupelnie po zakonczeniu mojego meczu
pozdrawiam