Witam.Na poczatek krotki wywod.Jesli chodzi o mnie ktos tam powiedzial ze traktuje wszystkich z gory.Niestety macie zle pojecie o mojej osobie.Nikogo nie traktuje z gory,byc moze macie takie wrazenia.Jedzmy dalej-moj tekst ze jestem faworytem tej rozgrywki byl poprostu napisany celowo.Mialem nadzieje ze pobudzi on wszystkich do podawania konkretnych przemyslanych typow.Jestem milo zaskoczony efekt mojej wypowiedzi raczej w kilku przypadkach poskutkowal.Czytaj dalej wasze teksty krytykujace moja osobe swiadcza o waszym braku wychowania.W dodatku tracicie czas.Cala ta rywalizacja przerodzila sie w cos co mozna nazwac -"patrzcie wielki mistrz RAFTER pomylil sie 4 razy co za kompromitacja"A krytykant mysli (aborygien itp)"rafter ja ci pokaze i ponize cie tu na forum i udowodnie jakies tam swoje racje."Mistrz dziekuje za ten przydomek widze ze mam u was szacunek.
Dalej bet007 dobrze powiedzial to jest rywalizacja miedzy mna a wami.Jak na razie to wy wygrywacie.Ale wiedzcie jedno zrobie wszystko aby byc w tym rankingu na 1 miejscu.I nie mowie ze tak sie stanie .Ale wierze w swoje umiejetnosci i zobaczymy co bedziemy mowic 9.12
To tyle moich uwag a teraz przejdzmy do typow ktorych dzisiaj nie bedzie.Tak czas to pieniadz i z pogorszonym bilansem zaczne dopiero od jutra podawac typy.Ale ostatnie powiedzonko do wszystkich szydernikow i krytykow ktorzy musza sie jeszcze wiele nauczyc i usmiech prosze:
nie smiej sie dziadku z czyjegos przypadku ,dziadek sie smial i to samo...dokoncz jak chcesz(pokaz madrosc).
Moze brzmi to smiesznie
ale to powiedzonko jest prawdziwe
OSTRZEZENIE NIE CZYTAC JESLI JESTES WYZNAWCA RAFTERA
Good bay krytykanci POJEBANCY -tyczy sie to konkretnie do moich przeciwnikow (pisze to zeby nie posadzono mnie ze wyzywam wszystkich od idiotow itd
,teraz chyba jest jasnosc?heheeh moja mysl-(naprawde czlowieku po co tracisz czas na cholote ktora tu wystepuje ok rozwaze to)
BAY