Witam.Cieszy mnie ze tyle osob probuje swoich sil zmierzyc sie zemna.Widze sikor ze i ty sie pojawiles co swiadczy iz masz zamiar zemna wygrac...
Ok powtorze tylko najwazniejsze zasady ktore mysle sa w porzadku:
1typujemy kazdego dnia,kazdy trafiony mecz to 1 punkt,nietrafiony 0,brak typu jakiegos dnia 0
2zasady do tenisa sa takie same jak w sts
3w przypadku przelozonego meczu-czekamy na jego dokonczenie ,typujac nastepny mecz
4 w przypadku meczu odwolanego ,nastepnego dnia mozna wytypowac dwa spotkania
5punktacja to bilans wygranych-przegranych
5po zakonczeniu wszystkich spotkan robimy bilans(kazdy robi to sam),ja bede robil to tylko za siebie,sikora i juana_carlosa
6 ranking jest uzupelniany kazdego kolejnego dnia oczywiscie po zakonczeniu wszystkich spotkan.Osobiscie bede robil ranking tylko do 3 pierwszych miejsc.Reszta niech zajmie sie ktos inny ktos kto ma wiecej czasu niz ja.
7nie mozna typowac meczu z kursem nizszym niz 1.2
widze juz pare typow,a raczej jeden ktory niewszedl(shaughnessy).
ok teraz moj typ ten jest dokladnie taki jaki dzis gram w rzeczywistosci,dlatego nie bede podawal swojego typu w dziale tenis,bede to robil tu.Oczywiscie jesli typ ktory podaje tu niebedzie puszczany na zywo ,to moj typ ktory bede gral w rzeczywistosci bedzie w dziale tenis(bede o tym informowal)
HAAS-GOLMARD typ 1 kurs 1.45
I jeszcze jedno ranking robimy po zakonczeniu wszystkich spotkan danego dnia.Przypominam ze zdarza sie iz pewne mecze rozgrywane sa o 3-4 rano wtedy ranking robimy dopiero po ich zakonczeniu.
Chcial bym aby ranking mial taka postac:
1) jakas ksywa 3-0 (bilans) jesli bilans bedzie taki sam to jest takie same miejsce).NP:
2)RAFTER 5-0 (WYBACZCIE MOJA NIESKROMNOSC)
ok pozdrawiam i rzycze hehe... poprostu postanowilem byc pierwszy w tym rankingu i bedzie wam ciezko mnie pokonac.Jak juz wspomnialem za 3 pierwsze miejsca jest nagroda.Juz widze pytanie-JAKA?.Powiem tylko tyle ze napewno bardzo przyjemna ale dowiecie sie o tym dopiero po zakonczeniu calej rywalizacji.I przypominam dzis mamy 9.10 gramy do 9.12