Witam.Juan_carlos moze masz i racje co do tych przelaman.Osobiscie gdy zalatwilem pewne sprawy i wlaczylem oficjalna strone turnieju bylo4-4 wiec stad moje przeswiadczenie ze bylo to tylko 1 przelamanie.Natomiast zgodze sie z toba co do jednego Ulihrach dzis powinien odpasc.
Wiec wczoraj ulihrach zrobil wrazenie a jak wspominalem wrazenia szybko mijaja.
Moj mecz na dzisiaj:
HAAS-ULIHRACH typ 1 kurs 1.4
Pewne wyjasnienie sposrod wszystkich dzisiejszych meczy z kursem ktory musze zastosowac do swojej gry w rzeczywistosci ten wg mnie jest najbardziej wiarygodny.Oczywiscie z gory mam plan awaryjny na ewentualna porazke haasa.Ale wiem ze taka raczej nastapic nie powinna.Dochodza do tego jeszcze procenty ktore sa po mojej stronie.Mecz ten transmitowany bedzie w kilku stacjach telewizyjnych na zywo .Nie mam zwyczaju ogladac meczy na zywo(czas)ale jesli jakis zawodnik wyprowadzi mnie z rownowagi,wtedy lubie popatrzec jak zegna sie on z turniejem i do tego placi mi za to gotowka
Polecam ten mecz kazdemu na realna gre.Bardzo duzo czasu stracilem na zlokalizowanie tego pojedynku.I bede wielce zdziwiony jak...haas przegra.Nie lubie gry przeciwko jednemu zawodnikowi ale w tym przypadku zbieg okolicznosci doprowadzil do tego iz jestem zmuszony tak zagrac.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam