#966826 - 16/02/2007 18:28
Re: Tomasz Hajto Morderca
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Supertemat ,taki hmmm....polski
Jezeli był trzeźwy to tylko nalezy mu współczuc ,a zrozumie to kazdy ,kto prowadzi(ł) auto.
|
Do góry
|
|
|
|
#966888 - 16/02/2007 18:48
[Re: Pierniczek]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ale jest różnica robic coś dla zysku czy innych korzyści, a zrobić coś czego się zrobić nie chciało... Oczywiscie ja nie wydaje na niego wyroku, ale jesli przycial ja po pijaku, juz ma przekichane, jesli przycial ja, bo przekroczyl dozowlona predkosc tez jest winny. Jesli ona mu wyszla to juz go to usprawiedliwia, ale przycial ja na pasach, a nie na zakrecie. Panuje na forum jakas wybaczania czynow komus ktos cos niby zrobil chocby dla reprezentacji
|
Do góry
|
|
|
|
#966916 - 16/02/2007 18:56
[Re: Stoin]
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Devastator prawda jest taka, że każdy coś ma na sumieniu. Kiedyś tylko nie było dziennikarzy, którzy by się zajmowali wynajdowaniem grzeszków takiej czy innej elity. A Hajcie należy wspólczuć
|
Do góry
|
|
|
|
#966998 - 16/02/2007 19:16
[Re: borysek 78]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Panowie !!!! Ale my tu dyskutujemy o konkretnym przypadku,konkretnej osobie,konkretnej sytuacji... Tomasz H jest osobnikiem zadufanym w sobie widzacym swiat poprzez pryzmat hazardu( casina LODZ WARSZAWA ) osobiscie go widzialem co najmniej 2 razy w Warszawce. Moim skromnym zdaniem <przejechal> sie nie po raz pierwszy i powinien w koncu poniesc okreslona kare Tomkowi H mowimy stanowczo NIE Pozdrawiam Borysek ,bo zaraz odniese wrażenie ,ze dobrze mu tak Rozgraniczmy pare spraw. Nieważne kto prowadzi samochód ,znani ludzie nie jeżdżą ani lepiej ani gorzej ,obowiazuja ich te same przepisy. Dla mnie kardynalne znaczenie ma czy kierowca był pod wpływem alkoholu czy nie.
|
Do góry
|
|
|
|
#967128 - 16/02/2007 19:47
[Re: Amkwish]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Ponoc nie był amkwish, przynajmniej tak wytrzytałem na kilkuch portalach internetowych. To z Interi: Jak poinformował podinsp. Mirosław Micor z Komendy Miejskiej Policji w Łodzi, przyczyną wypadku było niezachowanie przez kierowcę szczególnej ostrożności i nieustąpienie pierwszeństwa pieszemu. Dodał, że piłkarz przyznał się do stawianych mu zarzutów. Do zdarzenia doszło w czwartek wieczorem na jednej z ulic Łodzi. 74-letnia kobieta weszła na przejście dla pieszych i tam została uderzona przez jadące auto, prowadzone przez Tomasza H. W miejscu tym obowiązuje ograniczenie prędkości do 40 km na godz. Kierowca auta był trzeźwy. gazeta.pl, onet.pl piszą podobnie Ja osobiscie niespotkałem sie jeszcze z informacją że tomek Hajto był pijany.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|