Ja mam cały czas 0 %

Może przez noc lepiej pójdzie.
Komentarze:
-To jest sam patch, też mnie zdziwiło że aż tyle zajmuje ale tak samo prawie zajmował superpatch a ten Patch PesCompetition Ultimate 2007 jest o niebo lepszy od tamtego ! nie ma rzeczy niedopracowaniej...
-Pablloo0 no jasne że jest nowa muza... to jest patch a nie jakaś łatka... jest masa rzweczy tak jak napisałem wyżej jak wszystko to wszystko, przyśpiewki kibiców też są... pomyśl co by tam miało być że zajmuje aż 2.8 GB... tam jest wszystkiego pełno !!
-A i jeszcze jedno pytanie,mozna to instalowac na superpatcha czy na czysta gre?
Nie wiem ale lepiej na czystą grę ;). O installacji wiem tylko jedno- installuje sie bez zadnych dkz studio itp tylko przez normalną "wygodną" installke

-ale czy to jest pewne na 100%? czy dziala na pewno? instalacja jest serio taka prosta? bo w superpachu jest szczerze nieciekawa :/
Więc mówie że w odróżnieniu od superpatcha jest prosta. Na 100% pewny patch, jak nie wierzysz to wejdź na jego strone, są screeny, muza i wszystko ! Ściągajcie i seedujcie ludzie !
-Moim zdaniem genialny patch :D:D:D:D:D THX
genialny to za malo powiedziane...
Kilka ciekawszych komentarzy

Kameleon może mi napisać jak masz ustawionego Bit Cometa i jaką masz wersje?